Glascoating

Glascoating voor de lak

Een glascoating is ervoor om de lak van uw auto jaren lang te beschermen. Ook zorgt een glascoating voor een mooie diepe glans. 
Het laten aanbrengen van een glascoating heeft meerdere voordelen, zo is een glascoating extreem vuil en water afstotend waardoor het wassen van je auto een stuk makkelijker wordt. Dit omdat het vuil zich niet meer zo hecht aan uw auto.

Buiten dat beschermt een glascoating ook tegen waskrassen, het dof worden van de lak, en invloeden van buiten af zoals pekel staatvuil, vogeluitwerpselen, insecten en boomsappen.
Alvorens we een glascoating aanbrengen wordt de auto eerst naar wens gepolijst en volledig ontvet. Een bescherming van een glas coating kan 1,5 tot 5 jaar duren afhankelijk van welke coating.

velgen coating 

Ook is het mogelijk om de velgen van uw auto in een speciale glascoating te laten zetten. Deze velgen coating is bestand tegen hogen temperaturen en zal een 2 jaar durende bescherming geven. We kunnen met deze coating ook de remklauwen of eindstukken van uw uitlaat beschermen.

Kunstof coating 

Ook voor kunstoffen hebben we een speciale coating. Zijn de kustoffen of rubbers van uw auto dof of wilt u deze preventief beschermen dan is deze coating een goede optie. deze coating is geen tijdelijke conditioner maar een echte coating die het kunstof hersteld. Met deze coating blijven uw kunstof rubbers jaren lang beschermt en mooi. 

Ruiten coating 

Een ruiten coating scheelt enorm veel in het zicht en dat zorgt ervoor dat u veiliger de weg op kunt, De coating is extreem water afstotend en blijft minimaal 12 maanden zitten.